Reserveringsformulier Knaagdierenhotel


  Uw gegevens:


  Gewenste periode:


  Gegevens huisdier:


  Type verblijf: *


  Voeding voor uw huisdier:

  Standaard zullen wij uw huisdier voeren met onze huisvoeding “Hope Farms”, Cavia Balance, Rabbit Balance en gemengde voeding voor de kleine knagers.
  De vogels zullen standaard gevoerd worden met de gemengde voeders van Tijssen. Mocht u een andere voeding wensen voor uw huisdier kunt u dat hieronder aangeven.


  Bodembedekking voor uw huisdier:

  Standaard zullen wij uw huisdier als bodembedekking zaagsel geven in zijn verblijf. Mocht u voor uw huisdier een andere bodembedekking wensen kunt u dat hieronder aangeven.


  Extra verzorging van uw huisdier:

  Mocht het nodig zijn dat de nagels van uw huisdier geknipt moeten worden, is onze pedicure altijd beschikbaar tijdens het verblijf. De kosten voor een behandeling door de pedicure bedraagt € 2,50.

  Regelmatig komt het voor dat de vacht van uw huisdier in de klit zit, onze trimsalon is tijdens het verblijf beschikbaar om uw huisdier te ontklitten en/of te wassen. De kosten voor een behandeling door de trimsalon bedragen € 38,00 p/u.


  Transfer naar hotel en weer naar huis:

  Mocht u het fijn vinden door alle drukte voor uw vakantie dat uw huisdier opgehaald wordt en/of weer thuis gebracht wordt als u weer terug bent kunt u dat hieronder aangeven. De kosten voor een transfer bedragen € 10,00 per transfer.


  Medicatie voor uw huisdier:

  Mocht het van belang zijn dat uw huisdier medicatie toegediend krijgt tijden het verblijf is het van belang dat hieronder duidelijk aan te geven.


  Dierenarts: *

  Mocht uw huisdier tijdens zijn verblijf een dierenarts nodig hebben, kunt u hieronder aangeven wat uw wensen zijn en welke actie wij moeten ondernemen voor u en uw huisdier.

   
  Naar welke dierenarts moet uw huisdier?
  Mocht uw huisdier een dierenarts nodig hebben zullen wij met uw huisdier naar onze dierenarts gaan. Wilt u dat wij naar uw eigen dierenarts gaan, kunt u dat hieronder aangeven.

   
  Gegevens van uw eigen dierenarts:

  Eventuele aanvullende opmerkingen of vragen:


  * Verpicht