Kattenthuiszorg

Dierenspeciaalzaak Scheveningen biedt u de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid i.v.m. vakantie, weekendje weg of een andere reden uw kat(ten) te verzorgen aan huis zodat u zich over hun geen zorgen hoeft te maken.

Wat houdt de katten thuiszorg in?
Een medewerker van Dierenspeciaalzaak Scheveningen zal vooraf bij u thuis langskomen om met u te bespreken wat uw wensen zijn qua de verzorging van uw kat(ten) tijdens uw afwezigheid.

Bij de Kattenthuiszorg van Dierenspeciaalzaak Scheveningen is (bijna) alles mogelijk om uw kat(ten) de optimale verzorging te geven tijdens uw afwezigheid. Maximaal 2x per dag zullen wij een bezoek brengen bij u thuis voor het:
– Verschonen van de kattenbak;
– Verversen van het water;
– De katten voorzien van de juiste voeding;
– Aanvegen/stofzuigen van de ruimte waar de kattenbak staat;
– Ontlasting uit de kattenbak zullen wij meenemen om nare luchtjes in huis te voorkomen;
– Toedienen van medicatie als dit van toepassing is;
– Bij gezondheidsklachten een bezoek brengen aan uw dierenarts.

Plantjes in huis en/of tuin:
Naast de verzorging van uw kat(ten) zullen wij als dit nodig is ook gelijk even de plantjes in huis en/of in de tuin water geven.

Boodschappenpakket:
Hoe lekker is het als u thuis komt van uw vakantie en er zijn een paar boodschapjes voor u gedaan zodat u niet gelijk naar de supermarkt hoeft te rijden.Wij verzorgen uw eerst noodzakelijke boodschappen. U kunt dan nog even kunt nagenieten van de mooie vakantie die u heeft gehad.

Bij de kattenthuiszorg van Dierenspeciaalzaak Scheveningen is (bijna) alles mogelijk. Voor meer informatie en kosten over de kattenthuiszorg kunt u contact opnemen met Remco of Bas Hegi.

De kattenthuiszorg voor Scheveningen en Den Haag